ujujujuj....

Nu måste jag ta och skärpa mig med skrivningen, nu har jag fått lite skäll av H.=) Jag vet fortfarande inte hur det gått med jobbet, har inte hört något från dom.=/ Hoppas kan man ju fortfarande!!=) Nu hör jag ett tassande i trappen!=) Och en vissling från en visselpipa!!=) Och nu kommer det en liten prinsessa visslande!=) Och igår så fick jag en liten seger mot mina chefer!! Dom ville förflytta mig till en boende som jag verkligen inte klarar av, vilket jag satte mig på tvären för! Efter många turer så bytte dom taktik och ville sätta mig på ett annat hus, vilket rent schematekniskt gjorde det omöjligt för mig att få ha min lilla prinsessa över huvud taget! Uj, snacka om nitlott för dom! Jag ilsknade till ordentligt! Jag hade begärt en förflyttning till en speciell boende, om jag skulle flytta på mig över huvud taget! Vilket jag begärde skriftligt svar på varför inte jag fick komma dit! En timme efter min begäran kom svaret att jag fick komma in dit jag ville!!=) Hur svårt kan det vara att föra en dialog med sina medarbetare och se vad som blir bäst för alla parter?? Hoppas dom någon gång lär sig att det inte är någon idé att jävlas med Persson/Englund!!;) Nåja, skriver kanske någon rad snart igen då!!=) Ha de!!

Nu så har man...

varit iväg på anställningsintervju, tror och hoppas den gick bra!! Verkar verkligen vara ett jobb för mig!! Frihet under ansvar!! Lägga upp sitt arbete själv, ingen SM eller LJ som står och glor över axeln, det enda jag behöver tänka på är att redovisa resultat!! ska få svar om ett par dagar!! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!! Nåja, tillbaka till städningen nu!! (och någon öl till det kanske!!=))

Jaha, då sitter.....

man och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att åka iväg!! Man kan ju alltid hoppas på ett snabbt besked och att det är possitivt! Den som lever får se!! Ha de

fy fan vad....

besviken och ledsen jag är just nu!!!!

RSS 2.0