Nu så har....

jag gjort iordning lite utav julmaten vi ska äta!! Det bidde kanske lite mycket, 112 köttbullar, ca 3 kilo revbensspjäll m.m.

Men men, maten kan man ju frysa in om det blir någe kvar!!=)

Nu e jag ruggigt trött, har jobbat i helgen och i natt så sov jag ca 3 timmar, kunde faaan inte somna!! Jag blir galen om jag inte kan sova!

Orkar ej skriva mer nu!

GOD JUL PÅ ER ALLA!!

Ha de

Sitter hemma i.....

soffan och skriver lite, lillstumpan ligger i lilla soffan och är sjuk. Hon ligger och tittar på film! Hur mysigt som helst! Får se om det bara är lite influensa, och hur mycket det tar på henne! Hon har ju varit hos farmor i helgen, och där har hon ju ingen ro i kroppen, och så kommer hon hem och slappnar av, och då kommer väl allt!!=)

Annar så har helgen varit bra! I fredags va vi ute på safiren! Det va skoj, träffade en massa gamla vänner som man knappt ser nu för tiden!!=)
Och lördagen gick åt att glo på film och sitta framför datorn!! Sen på kvällen åkte jag till svärmor och hjälpte dom med deras datorer en sväng. Sen hem igen och gjorde mat och så tittade jag och carro på film och åt lite god mat!!=)

Söndagen så va vi i örebro och spenderade en MASSA pengar, handlade julklappar i massor!=)
Det kommer nog bli en riktigt mysig jul!!=)

Och jag e lessen moster, vi hann aldrig titta upp till dig, tiden drog iväg! Nästa gång så!!=)

Nehepp, titta på filmen med min sjukling!! Och bara MYSA!!=)

Ha de..

Har varit och...

lämnat min älskade dotter hos farmor idag! Började dagen med att jag fick vara helt ensam hemma, vilket va otroligt skönt efter min monstervecka på jobbet. Jobbade 9 pass på raken. Snacka om trött jag va i tisdags när jag slutade! Men efter regn kommer solsken heter det ju, och mitt solsken blev 7 dagars ledighet!!=)

Vid 5 tiden idag så åkte jag och Wilma upp till farmor i kopparberg, och det gick ju jättebra, bara några raseriutbrott från en extremt uttråkad liten flicka!!=)
Vi satt och fikade lite och snackade lite skit innan jag skulle ta och dra mig hemmåt igen, Patrik satt och väntade hemma på att jag skulle komma och ta ett par pilsner och snacka lite skit! Och jag längtade efter ett par pilsner, kalla goda!!=)

Sätter mig i bilen och börjar åka hemmåt, klockan e nu ca 20. Beräknas komma hem vid halv 10 - 10.
MEN ICKE!!!!

Kommer till den BERÖMDA fartkameran, (Min kära mosters karl vet vilken jag menar!!=)) i fornaboda, och där är det TVÄRSTOPP!! Det enda jag ser är en lastbil som står på sniskan i diket! Och det är stopp i trafiken i båda riktningar! Snart nog så börjar den svarta himlen börja blinka i ett blått sken, Ambulansen, Polisen och Brandkåren kommer till platsen! I lite över en timme sitter jag och dumglor i bilen, tur att SR serverar sport på kvällarna!
När vi väl kommer loss så tappar jag luften, Det va en dödsolycka, en personbil frontalkrockar med en lastbil!!=(

Det vimmlar en hel del tankar i huvudet medans man kör hem då kan jag lova! Och min mor va nog skapligt orolig under min hemfärd!! Den tonen hon använde sig av mot mig när jag ringt till henne och berättat att jag kommit iväg igen, skickade tillbaka mig till mellanstadieåldern igen, riktigt kände hur hon spände ögonen i mig och förmanade mig att köra JÄVLIGT försiktigt!

Det gick iaf bra, och nu sitter jag hemma och dricker en pilsner i godan ro och skriver lite här!

Natti på er alla därute och vi höres igen!!=)

Ha de!!

RSS 2.0