Mutter, mutter, svära...

Varför kan man ju ta och fråga sig!!

Jo, det ska jag ta och berätta!

Börjar med att jag ska åka till kopparberg och hämta dotra och sambon, och halvägs till Örebro så märker jag hur det bolmar avgaser så fort jag växlar!! Hmmm, lite orolig blir man ju! Ringer en verkstad för lite konsultation!(rättstavat eller inte, SKIT I DET NU!!!=))
Dom tror att det kan vara turbon, men ordar väl inte så mycket mer om detta! När jag kommer in till Örebro så stannar jag på statoil och tittar på oljan, och får väl en smärre chock! Det e faaan inte olja jag har i bilen, utan geggamojja! Jag knallar in på macken och frågar efter lite hjälp, och en kille följer med ut och tittar! Han trodde att topplocket hade flugit! Och trodde det skulle gå på 7-8 tusen att laga!! Snacka om att få hjärtat i halsgropen! Med en darrig hand och en underläpp som nästan darrade så åkte jag till en verkstad för att kontrollera ordentligt! Dom tar in bilen direkt och tittar och konstaterar att det inte är topplocket utan turbon som är helt ihjäl! Och jag får rekomendation att ej köra bilen därifrån. Jag frågar lite snällt vad kalaset skulle gå på, och tänkte för mig själv att det inte kan vara dyrare än topplocket! Kommer ut i receptionen och får priset förklarat för mig! 14000 jävla spänn!! Nu hade jag inte hjärtat i halsgropen längre!! Nu hade jag ont i bröstet och konstaterade VÄLDIGT snabbt att jag tar biljäveln med mig!! Innan jag kom därifrån hade det samlats tre stycken sakkunniga och sa åt mig att INTE köra därifrån! Men va faan tror dom, att jag skiter pengar eller! Jag köpte 2 liter olja och satte mig i bilen och bolmade hemmåt!! Stackars satar som låg efter mig!! Körde bilen till svärmor och slog igen bildörrsj-v-ln och fick låna en FUNGERANDE bil av henne!! Sen va det bara att ta nya tag och försöka komma längre än till Örebro! Och denna gång gick det bättre!
Va först förbi min runda syster med lite kläder till knodden, och sedan hem till mor och träffade en superglad liten tjej som kastade sig runt halsen och gav sin far en puss och sedan en bamsekram! Det kändes skönt!!

Så, om ni inte redan har läst min sambos, min systers eller min mors blogg så fick ni veta nu!! Jag kanske har använt något mera svordomar än dom, men det bjuder jag på!!

Natti på er nu!!

RSS 2.0