nu är äntligen...

min lilla prinsessa hemma igen! Jag började nästan klättra på väggarna här hemma utan tjatet efter pippi och allt annat!!=) Men hon har haft det jättebra hos farmor. Wilma fick även vara en sväng nere hos faster Anna och kusinen Tovali också!! Oj vad stor hon bidde då;). Sen har ju hon även träffat gammelmormor siggan, Koko m.m.
Så det va väl bara pappa som höll på att bli galen!!

Och igår va jag äntligen iväg på anställningsintervju! så nu håller jag mina tummar!

nehepp, dags för frukost och nästa pippi film nu!!=)

ha de

Precis när man...

börjat hitta arbetsglädjen igen så sparkar dom undan benen på mig igen!!=(

Fick reda på igår att jag ska bli förflyttad igen, jag har inte ens varit på denna brukaren i ett år ännu!
Fick som anledning till detta, deras gamla skitsnack. Dom behöver min kompetens på annan boende! Om jag skulle vara så kompetent som dom påstår så borde jag ha minst 2500kr mer i lön än vad jag har!! Har fått byta enheter 3 gånger nu på 3 år, och det beror tydligen på min kompetens! Och snacka om att jag e snabb på att lära ut saker, på 7 månader har jag tydligen lärt upp mina arbetskamrater! Som om dom vore så himla dåliga då!! Dom är mycket kompetenta! Och det gäller på alla enheter!
Alla mina flyttar beror på att jag inte håller käften, tycker jag att något är fel så säger jag till! Och så har jag ju egna åsikter! Och detta är inte bra, för jobbar man på stiftelsen linden ska man bara hålla käft och göra allt cheferna säger till om! Dom tycker att jag är jävligt obekväm! För jag råkar ju också få med mig andra.
men nu har dom vunnit!
Måste ha ett nytt jobb, orkar inte gå tillbaka dit!

RSS 2.0